Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

propaganda

Η μεγαλύτερη κατασκευασμένη οικονομική προπαγάνδα όλων των εποχών;

Πλέον που τελειώνει η αλήθεια και που ξεκινάει το ψέμα; Το οικονομικό τέλμα και το χείλος της χρεωκοπίας για την Ελλάδα, δεν είναι παρά μία καλοστημένη παγίδα από το μπλοκ των Βόρειων χωρών της Eurovision;

Οικονομικοί κύκλοι της Ευρώπης καταγγέλλουν πως οι δείκτες δανεισμού και τα σενάρια της δεινής θέσης της χώρας μας δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Το ελληνικό δημόσιο αποτελεί ένα παράδειγμα υγιούς ανάπτυξης και προόδου για τη διεθνή σκηνή και οι χρηματιστές που ξεσκέπασαν το σκάνδαλο του Κραχ του 2007, της κατάρρευσης του αμερικανικού χρηματοπιστωτικού συστήματος και οι οικονομικοί αναλυτές που προέβλεψαν την πτώχευση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αποκαλύπτουν τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τις μεθοδευμένες βολές.

Το μπλοκ των Βόρειων χωρών που αλληλοϋποστηρίζεται στο διαγωνισμό της Eurovision φοβούμενο την πιθανή ήττα από την Ελληνική αποστολή, φρόντισε να ξεσπάσει αυτή η κατευθυνόμενη κρίση προκειμένου η ΕΡΤ να μειώσει το κόστος και να περιορισθεί σε μια χλιαρή εμφάνιση. Οι Έλληνες τρομοκρατήθηκαν από τα φημολογούμενα σενάρια για πώληση της Ακρόπολης, της Μυκόνου αλλά και των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης των λουτρών της Αιδηψού και μετατόπισαν το ενδιαφέρον τους από την εθνική μας μάχη, σε ανούσια και κατασκευασμένα πυροτεχνήματα. Οι Ευρωπαίοι τρίβουν τα χέρια τους, γιατί όπως όλα δείχνουν θα πατώσουμε ως εκπροσώπηση αφού θα βγούμε στη σκηνή με ρούχα από δεύτερο χέρι, νηστικοί και φυσικά δε θα στείλουμε μηνύματα για να ψηφίσουμε τη γειτονική μας Κύπρο αφού οι χρεώσεις κινητής τηλεφωνίας θα διπλασιαστούν.

1 σχόλιο:

  1. reeeeeeeeee!!!!!! k h tzoulia? h tainia ayth prwths poiothtas k ekpaideytikou periexomenou d ekdo8hke me skopo na mas kanoun na asxolh8oume me kati allo ektos tou oikonomikou mas mpaxalou? dhladh tetoia diastrofh k diaplokh? apoplanhsh sthn apoplanhsh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή