Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Νέα από το διάστημα

Εδώ και αρκετό καιρό τα κανάλια και ο τύπος αποσιωπούσαν τις εξελίξεις γύρω από το εγχείρημα των Ρώσων κοσμοναυτών, ενώ η κοινή γνώμη διψούσε για νεότερα στοιχεία. Η αποστολή στο διάστημα για εξερεύνηση ενός ανεκμετάλλευτου και πολλά υποσχόμενου γαλαξία απέβη άκαρπη; Τι συνέβη στο πλήρωμα, που βρίσκονται οι εργασίες παρασκευής του διαπλανητικού αναψυκτικού με μόρια κοσμικής σκόνης και σωματίδια που διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο big-bang;

Η αλήθεια αποκαλύπτεται σήμερα.

Η εργασίες της εξόρυξης γρενανδίνης σταμάτησαν λόγω ανεύρεσης ενός τεράστιου υπεδάφιου χώρου συλλογής εξαρτημάτων από μέρη αεροσκαφών, που συνετρίβησαν στο διάστημα. Για κάποιο λόγο που παραμένει αδιευκρίνιστος, τα μέλη της αποστολής εγκλωβίστηκαν στο χώρο αυτό και δε μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τη βάση τους.
Ύστερα από 8 ώρες τα άτομα του πληρώματος του "Μπάμπουσκα Ι" που βρίσκονταν στην επιφάνεια του πλανήτη Ζβετλάνα 7 κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν. Οι μαρτυρίες των διασωθέντων παρόλ' αυτά ήταν ιδιαίτερα παράξενες. Ανέφεραν ότι πέρασαν κάποιου είδους πύλη και συνδέθηκαν με μία άλλη διάσταση, που οδηγούσε σε διαφορετικά σημεία του γαλαξία Εστραγκόν.

Ύστερα από ενδελεχή έλεγχο στη σπηλιά οι τεχνικοί γεωλόγοι, σκαπτοτσαπανολόγοι και γεμολόγοι δε διαπίστωσαν καμία τέτοια πύλη.

Πιστεύεται ότι η επί μακρόν παραμονή των αστροναυτών στο πλούσιο σε γρενανδίνη υπέδαφος προκάλεσε λήθαργο και φαντασιοπληξία και πλέον εξετάζεται η παραισθησιογόνος δράση της γρενανδίνης.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το αναψυκτικό θα έχει τέτοιες ιδιότητες θα πρέπει να διατίθεται αποκλειστικά σε coffee shop στο Άμστερνταμ με την ένδειξη "Ισχυρά μαστουρωτικό".

Η πολυεθνική Coca-cola Ltd. με γραπτή της ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι πλέον παύει να διαμαρτύρεται για αθέμιτο ανταγωνισμό και ζήτησε να χρηματοδοτήσει τις εργασίες των Ρώσων με την προϋπόθεση να περιέχεται στο promo tour του αναψυκτικού το logo "Την άκουσες από τη δίψα σου" σε αντιστοιχία με το καθιερωμένο logo της Coca-cola "Άκου τη δίψα σου".

Από την άλλη πλευρά όμως, η εταιρεία ναρκωτικών χαπιών SMOURF VILLAGE με έδρα της την Κολομβία δήλωσε πως αυτή η εξέλιξη θα πλήξει τις πωλήσεις σε παραισθησιογόνα μανιτάρια και κάνναβη του εργοστασίου της, με αποτέλεσμα να ζητά ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου τα αναψυκτικά με γρενανδίνη να μην πλησιάζουν στα 10 μέτρα τα μανιτάρια της εταιρείας στα ράφια των coffe shop ανά τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου