Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Έπος στο διάστημα (Τόμος 4)

Η ομάδα των Ρώσων εξερευνητών του διαστήματος, ύστερα από μία ολόκληρη εβδομάδα πυρετώδους εργασίας στην Κοιλάδα της γρενανδίνης, σε βάθος 400 μέτρων από την επιφάνεια του πλανήτη Ζβετλάνα 6, έφτασε μπροστά σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη.
Καθώς εθελοντές βομβάρδιζαν του γιγαντιαίους κρυσταλλικούς σωρούς με κρουστικά έμβολα, παλμικούς πυκνωτές και αποκριάτικα καψούλια, προκάλεσαν μία ισχυρή έκρηξη.
Με την εξόρυξη τεράστιων κοιτασμάτων πάγου η αποστολή οδηγήθηκε σε μία κρύπτη με τμήματα από διαστημικά σκάφη και δορυφόρους, που πιθανότατα έχουν συντριβή ή καταστραφεί. Η διαστημική αυτή συλλογή ανταλλακτικών προκαλεί τρομερή έκπληξη στους ερευνητές, που πασχίζουν να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο κατέληξαν όλες αυτές οι λαμαρίνες σε αυτή την καλά σφραγισμένη σπηλιά.

Το πιο περίεργο απ' όλα είναι πως ανάμεσα στα παροπλισμένα και κατεστραμμένα σκάφη βρέθηκαν τμήματα του Κοζλοντούι 14 της Ζβετλάνα Πιποκώλοβα, που φέρει σημάδια από τη δριμεία αστρική βροχή στην οποία είχε παγιδευτεί.

"Ποιος αντικατέστησε τα τμήματα του κατεστραμμένου εξοπλισμού, πώς βρέθηκαν εκεί τα κοσμικά ναυάγια, ποιος έφτιαξε αυτή τη διαστημική μάντρα και τι σκοπό έχει;"

Πίσω στη Γη οι ερμηνείες από παραφυσικές παραθρησκευτικές ομάδες πληθαίνουν σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων όντων ανώτερης τεχνολογίας και νοημοσύνης. Οι πιστοί της σαϊεντολογίας συναθροίστηκαν ζητώντας από τον κόσμο να συνεισφέρει στην φιλανθρωπική της εκστρατεία και φυσικά να υποβάλλουν αιτήσεις μέλους με πλήρη ετήσια συνδρομή, προκειμένου να αποφύγουν την εξωγήινη απειλή που σύμφωνα με τις δοξασίες τους κοντεύει.

Από την άλλη ξεκίνησε η αποστολή του πρώτου φορτίου γρενανδίνης για το ρωσικό αναψυκτικό "Σπούτνικ" το οποίο φορτώθηκε στο ειδικό διαστημόπλοιο ψυγείο "Πιροσκί 1" που πρόκειται να προσθαλασσωθεί σε μερικές ημέρες στην παγωμένη σιβηρική θάλασσα. Εκατοντάδες χιλιάδες οι επισκέψεις στην ιστοσελίδα της εταιρίας παραγωγής από άτομα που προσπαθούν να εξασφαλίσουν ένα κουτάκι από την πρώτη παρτίδα.


Το διαστημόπλοιο ψυγείο "Πιροσκί 1".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου