Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Έπος στο διάστημα (Τόμος 1)

Μόλις χθες ανακοινώθηκε από τον Ρώσο πρωθυπουργό, το σχέδιο για μετοίκηση σε πλανήτες του νεοανακαληφθέντος γαλαξία Εστραγκόν.

Το νέο πλανητικό σύμπλεγμα συνορεύει άμεσα με το δικό μας γαλαξία, καθώς και με το γαλαξία της Ανδρομέδας, αλλά το γεγονός ότι δε φαίνεται διότι βρίσκεται στο εσωτερικό μιας μαύρης τρύπας που απέφευγαν όλοι οι αστροναύτες, τον καθιστούσε άγνωστο. Το θαυμαστό με τον γαλαξία Εστραγκόν, που αποτελείται από δεκαεφτά πλανήτες και έναν κόκκινο ήλιο, είναι ότι σε τέσσερις από αυτούς τους πλανήτες, βρέθηκε υψηλή συγκέντρωση οξυγόνου και παγωμένα κοιτάσματα νερού με γρενανδίνη.

Το σχέδιο του ρωσικού κράτους προκειμένου να τονώσει την οικονομία της και να απασχολήσει τους χιλιάδες ανέργους του κράτους, στοχεύει στην μετανάστευση των προαναφερθέντων με μισθωμένα αστρικά σκάφη σε σχήμα μπάμπουσκας στο νέο γαλαξία. Το ταξίδι θα διαρκέσει 23 χρόνια, 4 μήνες και 8 μέρες χοντρικά, ενώ η μικρή μπάμπουσκα που θα καταφέρει να φτάσει και να προσεδαφιστεί στους βιώσιμους πλανήτες, θα αποτελέσει και τον πρώτο διαστημικό σταθμό σ' αυτή τη νέα γωνιά του σύμπαντος.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν όμως ένα βρόμικο και σκοτεινό παρασκήνιο. Λέγεται ότι σκοπός της ρωσικής κυβέρνησης είναι να μεταφέρει διοξείδιο του άνθρακα που στη Γη έχουμε άφθονο, μέσα σε μπαλόνια και ταυτόχρονα εκμεταλλευόμενη τα τεράστια κοιτάσματα γρενανδίνης του γαλαξία, να συνθέσει εκεί το πρώτο διαπλανητικό αναψυκτικό, το οποίο θα στείλει την coca-cola στα αζήτητα.
Οι χώρες της πρώην σοβιετικής ένωσης χειροκρότησαν το μεγαλεπήβολο βήμα των συντρόφων τους, υπογραμμίζοντας την περιβαλλοντική σημασία της κίνησης, αφού ο πλανήτης θα απαλλαγεί από το περιττό διοξείδιο του άνθρακα που ευθύνεται για το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Στη σύνοδο κορυφής των G7 η Αμερική χάνοντας έδαφος προσφέρθηκε να διακόψει τη βαριά βιομηχανία της επ' αόριστο για το καλό του πλανήτη, προκειμένου να εξασφαλίσει το μονοπώλιο του διάσημου αναψυκτικού και να εμποδίσει τη ρωσική προπαγάνδα.

Παρόλ' αυτά, πληροφορίες διαρρέουν συνεχώς για τη συσκευασία του νέου ανατρεπτικού διαστημικού ποτού που θα φέρει το όνομα "Σπούτνικ Ι" και θα περιέχεται σε αλουμινένια τενεκεδάκια σε σχήμα πύραυλου.

Την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από το Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών όλη η αλήθεια γύρω από το ζήτημα. Η σελίδα μας πρώτη θα κατοχυρώσει τις ειδήσεις και θα σας τις μεταφέρει το συντομότερο...


Αφίσα στους δρόμους της Ουάσιγκτον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου