Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Έπος στο διάστημα (Τόμος 2)

Όλα τα βλέμματα της ανθρωπότητας είναι στραμμένα στη Ρωσία τα τελευταία 24ωρα.

Ο πρωθυπουργός του κράτους επισκέφθηκε τον διαστημικό σταθμό "Καλίνκα" της παγωμένης Σιβηρίας και από εκεί ανακοίνωσε όλα τα σχέδια, που μέρες τώρα προετοίμαζε με ειδικό κλιμάκιο πολιτικών, επικοινωνιολόγων, αστροφυσικών, αεροναυπηγών και παραδοσιακών ξυλουργών που δουλεύουν τις μπάμπουσκες στον τόρνο.
Θα παραθέσουμε τις ακριβείς δηλώσεις του μεγάλου πολιτικού άνδρα για αποφυγή παρανοήσεων:

"Απόψε θα είναι μια σπουδαία μέρα για την ανθρώπινη φυλή. Το γένος μας θα εποικήσει ένα από τα πιο αφιλόξενα μέρη του διαστήματος και θα αποτολμήσει το πιο μεγάλο διάβημα στα χρονικά του ανθρώπινου πολιτισμού. Τα αρχικά σχέδια μας δεν άλλαξαν καθόλου. Ήδη έχουν επιλεγεί οι εθελοντές, που πρώτοι θα συμμετέχουν στη διαγαλαξιακή μετανάστευση. Επιλέχθηκαν δημοκρατικά ανάλογα με το βιογραφικό, τη σειρά προτεραιότητας υποβολής της αίτησης τους, καθώς και με το πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας. Όλα έγιναν με απόλυτη διαφάνεια. Το πρώτο αστρικό σκάφος θα εκτοξευτεί στις 21:00 ώρα Μόσχας με πλήρωμα 21 κοσμοναύτες και 300 εθελοντές."


Στιγμιότυπο από την ομιλία του θεοσεβούμενου Ρώσου κυβερνήτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο εξοπλισμός των σκαφών αποτελεί κυβερνητικό μυστικό αλλά διαρροές σημειώνουν πως σε αυτόν συγκαταλλέγονται σκαπτικά μηχανήματα, κουβάδες, σκαπανικά, κομπρεσέρ, δυναμίτες-σκορδάκια που κυρίως θα χρησιμοποιηθούν στην εξώρυξη των παγωμένων κοιτασμάτων νερού με γρενανδίνη. Σε κάθε εθελοντή για τις πρώτες μέρες του ταξιδιού χορηγήθηκε ένα μπουκάλι vodka, κονσέρβες με χαβιάρι beluga, 4 ουροσυλλέκτες και μια αναμνηστική φιγουρίτσα Λένιν σε μορφή μπρελόκ.

Από τα Αμερικανικά δίκτυα όμως την ίδια στιγμή, εξαπολύεται πολιτική επίθεση. Μαρτυρίες πρώην πρακτόρων της K.G.B. που βρήκαν άσυλλο σε Αμερικανικές πολιτείες, κάνουν λόγο για μια προμελετημένη κίνηση. Ήδη από την περίοδο της περεστρόικα, οι Ρώσοι ηγέτες στόχευαν στην αστρική εγκατάσταση και επιβολή κομμουνισμού αφού απέτυχαν στην ημεδαπή. Ο γαλαξίας Εστραγκόν με τον κόκκινο ήλιο αποτελεί τον πιο κατάλληλο πλανητικό τομέα.

Ακόμα τα σενάρια για επικείμενη πτώχευση της Coca-cola Ltd πληθαίνουν από οικονομικούς αναλυτές, διότι η προοπτική εισόδου στη διεθνή αγορά ενός επαναστατικού αναψυκτικού κλονίζει την αμερικανική οικονομία. Το προϊόν δεδομένου ότι θα εισάγεται από το διάστημα το καθιστά αφορολόγητο, υποθερμιδικό και φυσικά πλούσιο σε μεταλλικά άλατα όπως κρυπτονίτη δίνοντας υπερφυσική ενέργεια και ευεξία. Φυσικά επιστήμονες εικάζουν πως καλό θα ήταν να μην καταναλωθεί από υπερήρωες διότι λόγω του κρυπτονίτη μπορεί να προκαλέσει αλλεργικό σοκ ή ακόμα και προσωρινή απώλεια υπερδύναμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου