Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Ο μαγικός Καζαμίας

Μια ολοκαίνουρια χρονιά ξεκινά!

Σχέδια, προτάσεις, επιθυμίες και ελπίδες. Για εσάς που προμηθευτήκατε το μαγικό Καζαμία εγκαίρως, συγχαρητήρια!
Για τους υπόλοιπους λυπάμαι...

Τα αντίτυπα τελείωσαν και ο εκδοτικός οίκος "Άμπρα Κατάμπρα" έχει προχωρήσει σε απογόμωση των κεφαλών, των ειδικών τυπογραφείων του.
Την ίδια στιγμή χιλιάδες παράπονα εκφράζονται από συμβατικούς και ανυποψίαστους πολίτες που εικάζουν πως δεν γνώριζαν την ύπαρξη των μαγεμένων αυτών βιβλίων, οπότε και δεν μπόρεσαν να τα προμηθευτούν.
Το κατηγορητήριο τους κατέρρευσε ύστερα από την παρουσίαση αδιάσειστων στοιχείων που μαρτυρούν την δημοσίευση διαφημιστικών σε εφημερίδες με μορφή αναποδογυρισμένης λεζάντας και με αντίστροφη παράθεση χαρακτήρων. Οι εν λόγω κρυπτογραφημένες διαφημίσεις είχαν τοποθετηθεί στο πλαστικό κάλυμμα της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας που έφερε δώρο συμπιεσμένο δίσκο με κινηματογραφική ταινία. Ακόμα στην αγορά είχαν διοχετευθεί πολλά σπειροειδή όστρακα τύπου ναυτίλου με ηχογραφημένο μήνυμα που δήλωνε τα σημεία πώλησης.

Ως μάρτυρες υπεράσπισης προσήλθαν ιδιαίτερα άτομα με παράξενες συνήθειες. Ένα νεαρό κορίτσι μόλις 14 ετών που συνηθίζει να κοιτάει μέσα από γυάλινους βόλους και πλαστικές μεμβράνες παρατηρώντας το αλλοιωμένο περιβάλλον γύρω της. Ακόμα ένας ηλικιωμένος άνδρας πρώην θαλάσσιος εξερευνητής που συνηθίζει να συνομιλεί με ψαρικά και πριν κοιμηθεί ακούει πάντα μια ζεστή καληνύχτα από τα σωθικά κάποιου ναυτίλου της συλλογής του.

Γυρνώντας πίσω στο θέμα μας...

Τα μαγικά λευκά φύλλα του Καζαμία δεν περιέχουν προβλέψεις κι αυτό γιατί είναι κενά. Περιμένουν να τα γεμίσετε με τις δικές σας προσωπικές προβλέψεις. Επικρατεί η άποψη πως οι πιο ειλικρινείς και ζωηρές επιθυμίες που αποτυπώνονται στις σελίδες του γίνονται πραγματικότητα.

Προσοχή στα ορθογραφικά λάθη! Η εταιρεία εκδόσεων δεν φέρει ευθύνη για τυχόν παρερμηνείες και πραγματοποίηση λάθος ευχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου