Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Έπος στο διάστημα (Τόμος 3)

Κατάπληκτη η διεθνής κοινή γνώμη από την απίστευτη ιστορία που εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες στο διάστημα. Αποκαλύπτεται πως το διαστημικό σκάφος "Κοζλοντούι 14" δεν έχει συντριβεί, αλλά για περισσότερο από 10 χρόνια βρισκόταν εγκλωβισμένο στον γαλαξία Εστραγκόν. Πριν λίγη ώρα η ρωσική κάψουλα "Μπάμπουσκα Ι" διέσχισε την μαύρη τρύπα και εντόπισε το αγνοούμενο διαστημικό σκάφος. Η επικοινωνία των δορυφόρων με το πλήρωμα μέχρι τώρα ήταν πολύ δυσχερής, λόγω των αναταράξεων και της κοσμικής ακτινοβολίας στο εσωτερικό της χαώδους δίνης. Όμως πριν ελάχιστη ώρα η σύνδεση αποκαταστάθηκε, οπότε και μεταδόθηκε ένα πολύ σύντομο μήνυμα μέσω του δορυφορικού ιταλικού καναλιού Rai Uno.

Ο επικεφαλής εξερευνητής της ρώσικης κάψουλας Μπόρις Καμτσάσκαγια, δήλωσε πασίχαρης τη στιγμή που υποδέχτηκε την Ζβετλάνα Πιποκώλοβα στο "Μπάμπουσκα Ι":

Μ.K.: "Δεν πιστεύω στα μάτια μου! Είναι η πιο σπουδαία μέρα της ζωής μου. Είμαι σε ένα νέο γαλαξία και με μια παλιά συντρόφισσα. Είμαι τόσο περήφανος και περίεργος να μάθω περισσότερα."

Ζ.Π.: "Νιώθω πως ο Στάλιν μου χαμογέλασε! Είχα χάσει τις ελπίδες μου. Έχω τόσα να μοιραστώ με σας. Δεν ξέρω από που ν' αρχίσω (αρχίζει να κλαίει)... Συγχωρήστε με (δε σταματάει να κλαίει)..."

Δυστυχώς η σύνδεση διακόπηκε, διότι το πρόγραμμα του Rai Uno είχε καθυστερήσει το show "Tutti Frutti" και δεχόταν καταιγισμό παραπόνων από τηλεθεατές.

Παρόλ' αυτά η Ζβετλάνα αποκάλυψε πως υποψιάζεται ότι υπάρχει άλλη μορφή ζωής στο σύμπαν. Οι ιθαγενείς Εστραγκόνιοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα φιλικοί, διότι καταθέτει ότι κατά πάσα πιθανότητα την έσωσαν όταν το σκάφος της βρέθηκε στην βροχή χαλικιών κι εκείνη έχασε τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε διαπίστωσε πως βρισκόταν σε μια εσοχή στη επιφάνεια του πλανήτη Ζβετλάνα 6, όπως τον ονομάζει εκείνη, με τεράστια κοιτάσματα νερού με γρενανδίνη από τα οποία τρεφόταν όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης οι μηχανές της είχαν φορτιστεί χωρίς να ξαναποφορτιστούν και από τότε έχει καλύτερη απόδοση, λιγότερους ρύπους και υψηλή αυτονομία με μειωμένη κατανάλωση.

Οι Ρώσοι κατασυγκινημένοι και ύστερα από τις ελπιδοφόρες αποκαλύψεις της κοσμοναύτου, σχεδιάζουν σειρά προϊόντων κοσμιτολογίας με γρενανδίνη που θα περιλαμβάνουν ελιξήρια μακροζωίας, υποκατάστατα γευμάτων, εκτός από τα αναψυκτικά. Δεν παρέλειψαν βέβαια να υπογραμμίσουν πως θα διεκδικήσουν αποκλειστική συνεργασία με τους αυτόχθονες σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η ύπαρξή τους, αλλά δεν έκρυψαν και το ενδιαφέρον τους για μελλοντική ενεργειακή συνεργασία στα πλαίσια μιας πράσινης ανάπτυξης.

Η Αμερικανική Γερουσία από την άλλη, ως αντίπαλο δέος, φρόντισε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για δημιουργία κινηματογραφικής ταινίας του χρονικού, η σκηνοθεσία της οποίας ανατέθηκε, με απευθείας ανάθεση στον Τζέιμς Κάμερον.


Παρασκήνια από τη νέα αποκλειστική φωτογράφιση της Ζβετλάνα Πιποκώλοβα, για το νέο άρωμα του Thierry Mugler "Alien".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου